портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Марафон добрих подій триває: сьогодні на вистави театрів у Дніпрі завітали 650 дітей з Донеччини

Опубліковано 03 січня 2023 року, 17:57 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Різдвяні та новорічні свята продовжуються, і разом із ними триває культурно-мистецька акція «Марафон добрих подій», започаткована Донецькою облдержадміністрацією.

3 січня відбувся захід у місті Дніпрі в Дніпровському академічному театрі опери та балету з казковим мюзиклом «Красуня і Чудовисько». У казці малеча побачила мрійницю Красуню та її друзів звірят, її дивакуватого, але дуже розумного батька; загадкову Фею та страшне у своєму зачарованому вигляді Чудовисько, а також його слуг-монстрів.  Грали казку солісти опери, артисти хору, балету, мімансу та симфонічний оркестр – саме вони розказали чарівну історію про дівчину, яка своїм коханням зруйнувала чари Феї та змогла полюбити страшного Чудовиська.

Також відбувся ще один захід у місті Дніпрі в Дніпровському академічному театрі драми та комедії «ДОР» з іншою постановкою «Красуня і Чудовисько». Діти побачили справжню магію перетворення принца, спецефекти, яскраві костюми, сучасну музику та хореографію. Загадкова чарівниця і казкарі, тендітна Красуня з непосидючими братами та сестрами, жахливе Чудовисько, Батько, який співає реп, запальні пірати та жителі порту занурили малечу у справжнє новорічне шоу!

На заходах, які відбулися за підтримки Донецької та Дніпропетровської обласних державних адміністрацій, обласних військових адміністрацій, завітали близько 650 дітей з Слов’янської, Добропільської та Маріупольської міських територіальних громад.

Під час проведення заходів кожна дитина отримала новорічний солодкий подарунок.

 

За матеріалами управління культури і туризму облдержадміністрації