портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Марафон добрих подій» у Вінниці

Опубліковано 28 грудня 2022 року, 21:12 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

2022 рік добігає кінця. По всій країні тривають різдвяні та новорічні свята. 28 грудня до Вінниці завітав «Марафон добрих подій», який реалізується за підтримки Донецької облдержадміністрації.

У цей день, за сприяння Вінницької облдержадміністрації, на сцені Вінницького академічного музично-драматичного театру імені М.К. Садовського для дітей, які разом із родинами перемістилися до Вінниччини з Донецької області, відбувся показ казки-мюзиклу «Красуня та Чудовисько».

Ворог намагався зіпсувати дітям свято, але йому це не вдалося: навіть в укритті під час тривалої повітряної тривоги юнаки, дівчата та зовсім юні мешканці Донеччини долучилися до плетіння маскувальних сіток для наших захисників.

Перед початком вистави дітлахів привітали представники Донецької та Вінницької обласних державних адміністрацій: начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна, начальник управління культури та креативних індустрій департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної військової адміністрації Ольга Дернова, які побажали малечі миру, здоров’я, гарних успіхів у навчанні, здійснення всіх заповітних мрій.

Захід відвідали близько 700 дітей із 31 громади Донецької області.

Казкова вистава запам’яталася юним глядачам блискучою грою акторів, неперевершеними костюмами та декораціями, чарівною музикою, співами та спецефектами.

Також сьогодні на базі «Культурного хабу Донеччина» у місті Києві продовжується святкова програма, у якій взяли участь понад 200 дітей Маріупольської, Новодонецької, Новогродівської, Мирноградської, Очеретинської, Світлодарської, Черкаської, Мангушської, Ольгинської територіальних громад Донеччини.

Весь захід відбувався у супроводі атмосферної різдвяної музики за участю аніматорів у ростових костюмах, тематичних інтерактивів, святкових фотозон, що створювало для дітей незабутній казковий настрій.

Під час проведення заходів кожна дитина отримала новорічний солодкий подарунок.

За матеріалами управління культури та туризму облдержадміністрації