портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Марафон добрих подій: вистава в Ужгороді, культурно-розважальна програма у Києві

Опубліковано 24 грудня 2022 року, 15:51 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Регіональна культурно-мистецький акція «Марафон добрих подій», започаткована Донецькою облдержадміністрацією, триває.

Так, 24 грудня відбулась вистава «Качка» Донецького академічного обласного драматичного театру (м. Маріуполь) на сцені Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру (м. Ужгород) для дітей з внутрішньо переміщених сімей Донеччини, які зараз мешкають у цьому місті. Захід, на який завітали близько 300 дітлахів, відбувся за підтримки Донецької та Закарпатської обласних державних адміністрацій, обласних військових адміністрацій.

Із вітальним словом до дітей звернулися начальник служби у справах дітей Донецької облдержадміністрації Наталія Тимофеєва та заступник директора департаменту культури, національностей і релігій Закарпатської облдержадміністрації Віктор Кравчук і побажали зростати здоровими, добрими, слухняними та щасливими.

Також на майданчику «Культурного хабу Донеччина» продовжується культурно-розважальна програма для дітей, які тимчасово перемістились до міста Києва. 200 діточок Краматорської міської територіальної громади сьогодні отримали позитивні емоції, усмішки, солодкі смаколики – це все те, що так необхідно нам в сьогоденні.

За матеріалами управління культури і туризму облдержадміністрації