портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Маріупольська оптика «OpticHub» продовжує роботу у Києві

Опубліковано 15 липня 2024 року, 19:07 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Мешканці Донецької області - незламні: не падають духом, розвивають свій бізнес, втілюють у життя свої мрії.

В’ячеслав та Ірина Давидови відкрили свою першу оптику в Маріуполі у 1994 році, на початок 2022 року вони мали чотири такі локації. За роки роботи подружжя заробили довіру пацієнтів: кожен пацієнт приходив зі своїми запитами та проблемами, а В’ячеслав та Ірина допомагали знаходити рішення.

«Мені подобається допомагати людям поліпшувати свій зір, формувати імідж», - розповідає Ірина.

Родина знаходилась в Маріуполі до березня 2022 року. Коли вже була реальна загроза заходу росіян у місто, стало зрозуміло, що треба виїжджати. На превеликий жаль, через повномасштабне вторгнення росії та окупацію Маріуполя було все втрачено.

У квітні цього року В’ячеслав та Ірина переїхали до Києва та розпочали підготовку до відкриття оптики: знайшли приміщення в центрі столиці, отримали продукцію, обладнання, підготували персонал. Подружжя зізнається, що у відкритті їм дуже допомогли їхні партнери. Це була дуже цінна підтримка, адже В’ячеслав та Ірина розпочинали роботу майже з нуля.

«Уся продукція залишилася в Маріуполі. Ми втратили чотири оптики, власну домівку, усе, що було напрацьовано за ці роки», - каже Ірина.

Дизайном нового приміщення «OpticHub» Вʼячеслав займався самостійно. Маріупольська оптика в Києві виглядає стильно та сучасно. Тут є меблі в стриманих кольорах, багато вільно простору, дзеркал та світла. Усе обладнано для того, щоб людині було комфортно обрати собі потрібну модель окулярів.

Окрім теплого ставлення до пацієнтів, можна отримати перевірку зору, коригування та допомогу у виборі оптичних приладів. Перша задача - вивести зір пацієнтів до 100%, а друга - захистити його від зовнішнього впливу.

Навіть після всього пережитого мешканці Донеччини знаходять сили відновлювати справи свого життя, вірити у свої сили та використовувати всі можливості. 

Український народ – незламний та нескорений!

Разом до Перемоги!