портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Маріупольський театр відвідав зі святковим концертом лікарню, а 21 січня покаже виставу

Опубліковано 19 січня 2023 року, 15:15

Сьогодні з нагоди Дня Соборності України актори Донецького академічного обласного драматичного театру (м. Маріуполь) відвідали зі святковим концертом Міську клінічну лікарню міста Ужгорода.

Програма заходу була спрямована на підтримку воїнів ЗСУ, які постраждалі у війні з рашистами і зараз проходять реабілітацію у медичному закладі. Концерт містив уривок з вистави «Крик нації» та колядки з вистави «Вертеп Донеччини». Також актори відвідали військових у палатах відділення травматології, які не змогли за станом здоров'я бути присутніми на концерті.

У цьому заході актори театру об'єднали свої зусилля із такими українськими артистами: Марина Масюк, Роберт Натрошвілі та лідером гурту "Шабля" «Вовою Гейзером».

Сьогодні Соборність для України – це деокупація всіх територій України, захоплених ворогом, відновлення єдності із Донеччиною, Луганщиною та Кримом. Соборність передбачає не лише пам’ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці заради майбутнього. Соборність – мета Перемоги.

Наш театр 21 січня 2023 року до Дня Соборності України на сцені Закарпатського драматичного театру покаже виставу «Крик нації». Раді запросити до перегляду вистави!

За матеріалами управління культури і туризму облдержадміністрації