портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Медико - психологічний дайджест підтримки ВПО у хабах Донеччини

Опубліковано 07 березня 2024 року, 10:10 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Гуманітарними штабами / хабами / центрами Донеччини здійснюються заходи щодо підтримки здоров’я, імунітету та психологічного відновлення мешканців області, надається медична допомога.

Центри «ЯМаріуполь» піклуються про здоров’я мешканців громади, прикладають зусилля щодо виховання здорових дітей та молоді, проводять заходи з профілактики захворювань, посилення імунітету, допомагають на шляху до відновлення: 

- у м. Київ відбулась групова медитація з психологом, яка дозволила зробити перший крок собі на зустріч; організовано обстеження дітей в Центрі дитячої кардіології та кардіохірургії;

- у м. Хмельницький відбувся груповий тренінг з психологом «цвяхостояння», де вчилися опрацьовувати свої страхи, приймати та відпускати біль;

- у м. Черкаси організовані безкоштовні ультразвукові обстеження у медичному центрі Андомеда+;

- у м. Кропивницький проведено арт-терапевтичний захід, спрямований на покращення пам’яті, концентрації уваги та емоційного стану;

- у м. Одеса пройшов корисний тренінг щодо особливостей роботи імунної системи;

- у м. Івано-Франківськ проведені медичні консультації про важливість збалансованого харчування, активного способу життя, регулярної фізичної активності та здорового сну.

Гуманітарні хаби «Наш Краматорськ. Ми разом все подолаємо» особливу увагу приділяють ментальному здоров’ю, яке є невід’ємною частиною щасливого життя, регулярно організовують арт - терапію для дорослих та дітей.

Центр підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом у                м. Дніпро» здійснює підтримку та розуміє кожного відвідувача, продовжує індивідуальні заняття з логопедом, організовано заняття з елементами тренінгу, на якому обговорювалися проблеми та знайдено способи вирішення різноманітних ситуацій, в межах локації «Освітній простір» відбуваються заняття з психологічного розвантаження.

Соціально-психологічні хаби Торецької громади здійснюють заходи для надання якісної медичної допомоги: надається медична допомога дітям, видаються ліки для лікування та збереження здоров’я, проводяться тренінги щодо шляхів відновлення життєвих сил та підтримки психосоціального стану.

Дбаємо про кожного. Разом ми подолаємо будь-які труднощі.