портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мешканці Донеччини найближчим часом отримають чергову партію гуманітарної допомоги

Опубліковано 14 серпня 2024 року, 15:28

Передача гуманітарної допомоги відбулась сьогодні за участі заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Бойка спільно з представниками Благодійного Фонду Братів Мкртчан, а також з керівниками структурних підрозділів ОДА та Краматорської РДА.

Близько 1000 вогнегасників, медичне обладнання та дитяче харчування найближчим часом отримають мешканці Донеччини.

У багатьох громадах Донецької області ситуація є критичною. Особливі потреби у рятувальників і медиків, які боряться за життя людей. Крім того, було передано реактиви для гемодіалізу, милиці, крісла колісні, засоби гігієни для пацієнтів лікарень, продукти харчування (макаронні вироби, консерви).

Для маленьких дітей отримано та найближчим часом буде видано майже 2500 наборів дитячих йогуртів тривалого зберігання. Громади на місцях вже почали видачу дитячого харчування.

За словами заступника очільника області, гуманітарна ситуація в області залишається складною. Цивільне населення та служби порятунку потребують допомоги. Обласна влада спільно з благодійниками докладає всі зусилля, щоб забезпечити їх усім необхідним, а також створити максимально можливі умови для безпечного знаходження на території області.