портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мешканці Дружківки отримають матеріали для відновлення пошкодженого житла

Опубліковано 03 січня 2023 року, 14:42

Вночі 2 січня російські окупаційні війська завдали удару по віддаленій від фронту Дружківці. Внаслідок обстрілу зруйновано Льодову арену, пошкоджено будівлю готелю МАН, автовокзал, церкву, житловий будинок та господарчі споруди. Одна людина поранена. 

З метою встановлення обсягу руйнувань заступник голови Донецької ОДА Вадим Філашкін, начальник районної військової адміністрації, голова райдержадміністрації Андрій Панков та начальник Дружківської міської військової адміністрації Сергій Боєвський оглянули пошкоджені об'єкти. 

"Мешканцям будинків, які пошкоджено ворожим обстрілом, буде надано необхідні матеріали та допомогу у відновленні житла. Зараз на місці працюють працівники ДТЕК для відновлення електропостачання", - повідомив Вадим Філашкін. 

Окупанти постійно обстрілюють будинки цивільних мешканців області, руйнують інфраструктуру. Залишатись на території Донеччини досі небезпечно. Збережіть життя собі і близьким - евакуюйтесь до більш безпечних регіонів! 

Нагадаємо, що обов'язкова евакуація цивільних мешканців Донеччини триває.  Відповідно до рішення Урядового Координаційного штабу з 02 січня 2023 року обов’язкову евакуацію буде перенаправлено з Тернопільської до Черкаської області. Детальніше за посиланням: https://dn.gov.ua/news/uvaga-z-2-sichnya-2023-roku-rozpochinayetsya-bezkoshtovna-evakuaciya-do-teritorialnih-gromad-cherkaskoyi-oblasti