портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мешканці Лиману отримали допомогу на прийомі громадян, організованому облдержадміністрацією

Опубліковано 26 жовтня 2022 року, 23:23 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

26 жовтня облдержадміністрацією організовано та проведено спільний прийом громадян міста Лиману за участю представників Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Донецького обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат, Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, Державної міграційної служби у Донецькій області та управління соціального захисту населення Лиманської міської ради.

На прийом звернулися понад 100 мешканців міста, які порушували питання щодо стану нарахування та виплати державних соціальних допомог, взяття на облік як внутрішньо переміщених осіб, відновлення втрачених документів, пенсійного забезпечення, а також забезпечення будівельними матеріалами для ремонту пошкодженого житла, дровами, альтернативними засобами опалення житлових приміщень тощо. Спеціалістами надані консультації і допомога у вирішенні порушених питань.

У зв’язку із наближенням холодів, зруйнованими та пошкодженими будинками, кожному мешканцю міста Лиман, хто звернувся на прийом, була запропонована евакуація до більш безпечних регіонів країни, зокрема Тернопільської області, надано вичерпну інформацію щодо умов евакуації, в тому числі і для маломобільних громадян.

З метою максимального охоплення населення громади послугами соціального характеру, на 27 жовтня запланований спільний прийом громадян в м. Лиман та с. Новоселівка.

За матеріалами Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації