портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мешканці Водяного отримали гуманітарну допомогу від рятувальників Донецької області

Опубліковано 10 жовтня 2019 року, 15:58 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Завдяки зусиллям Донецької ОДА та ГУ ДСНС України в Донецькій області 3 жовтня мешканці села Водяне Волноваського району отримали гуманітарну допомогу в вигляді будівельних матеріалів, що були закуплені за кошти обласного бюджету, зокрема за рахунок регіонального матеріального резерву Донецької області. 

Наближається зима, а для мешканців негазифікованого села пережити морози дуже важко, особливо якщо житло пошкоджене в результаті обстрілів. Рятувальники поспілкувалися зі місцевим населенням та розпитали про труднощі, що їх мають громадяни. Саме тому було вирішено допомогти місцевим придбати все для того, аби пережити зиму.

У селі залишилось 7 будинків, та 9 мешканців. Це крайня точка української території, від якої лише за кілька кілометрів позиції ворога.

Щодня жителі населеного пункту вимушені долати чисельні труднощі та страх раптових обстрілів. Серед них – пенсіонери та люди похилого віку. 

Для жителів Водяного дуже важливо знати, що їх не залишили сам-на-сам із проблемами, адже через загрозу обстрілів до населеного пункту майже не здійснюють доставку навіть найбільш необхідних речей. Рятувальники Донеччини уважно вислухали громадян та зазначили, що вони завжди можуть розраховувати на підтримку Служби порятунку.