портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мешканцям прифронтового Сіверська відновлюють водопостачання

Опубліковано 12 лютого 2024 року, 15:52

Завершується налаштування фільтрувальної станції, завдяки якій мешканці прифронтового Сіверська будуть забезпечені водою.

Майже півтора роки у населених пунктах громади немає газу, води та електрики —  окупанти зруйнували всю можливу інфраструктуру. Крім того, до лінії фронту 10 кілометрів, що ускладнює здійснення ремонтних робіт. Спільними зусиллями обласної та місцевої влади і благодійних організацій вдалося відновити водопостачання в прифронтовому місті. Про це повідомив голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін

Придбати обладнання для фільтрувальної станції допомогли благодійники, спеціальну машину для розвезення води було придбано за кошти субвенції з обласного бюджету місцевому бюджету у грудні минулого року.

“Спільно з місцевою владою і благодійним організаціями ми докладаємо багато зусиль для забезпечення усім необхідним мешканців прифронтових міст, проте, зважаючи на постійні обстріли окупантів, в першу чергу варто евакуюватись, щоб зберегти своє життя”, наголосив Вадим Філашкін.