портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мікрогрант від держави на розвиток власного бізнесу

Опубліковано 09 лютого 2024 року, 09:45 , Донецький обласний центр зайнятості

Підприємець зі Слов’янська Віталій Калмиков розпочав займатися власною справою з травня 2023 року. Сферою діяльності обрав торгівлю взуттям та одягом. Для розвитку свого бізнесу Віталій вирішив взяти участь в грантовій програмі «Власна справа». Усю необхідну для підготовки бізнес-плану та подання заявки інформацію він отримав в центрі зайнятості. За кошти гранту підприємець закупив необхідне обладнання.

За допомогою в укомплектуванні створених робочих місць Віталій також звернувся до фахівців служби зайнятості. Тут йому допомогли підібрати необхідних кандидатів на посади продавця та менеджера. Крім цього роботодавцю було запропоновано скористатись іншими фінансовими можливостями – отримати компенсацію фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування безробітних на нові робочі місця.

Розпочати власну справу та досягти успіху може кожен бажаючий. Докладно про умови участі в грантовій програмі «Власна справа» https://t1p.de/5c7hu.

Якщо виникли питання або потрібна детальна консультація, звертайтеся до фахівців call-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно за телефоном: 0-800-33-61-67.