портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Міністерка соціальної політики України Оксана Жолнович з робочим візитом відвідала Донеччину

Опубліковано 02 жовтня 2024 року, 09:50 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Міністерка соціальної політики України Оксана Жолнович в межах робочого візиту 30 вересня та 1 жовтня відвідала установи та заклади системи соціального захисту населення Донецької області, зокрема ознайомилась з роботою та організацією прийому громадян управління соціального захисту населення Слов’янської МВА та Сервісного центру № 2 Головного управління ПФУ в Донецькій області міста Слов’янськ.

Під час спільної наради з головою облдержадміністрації, начальником обласної військової адміністрації Вадимом Філашкіним, представниками Краматорської районної та місцевої адміністрацій обговорили питання реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення області в умовах воєнного стану за всіма напрямами роботи, зокрема підтримку переміщених мешканців області, родин з дітьми, розвиток сімейних форм виховання, надання соціальних послуг населенню. 

Окрему розглянули питання евакуації та розселення одиноких маломобільних громадян, осіб з інвалідністю до більш безпечних регіонів України.

Саме для розв'язання цього питання облдержадміністрацією були вжиті заходи щодо релокації комунальної установи «Бахмутський психоневрологічний інтернат» до Полтавської області. 

1 жовтня з нагоди Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана у супроводі заступника голови облдержадміністрації Олександра Шевченка міністерка відвідала установу й ознайомилась з умовами проживання, поспілкувалася з мешканцями інтернату та персоналом щодо нагальних потреб. Також під час візиту розглянули плани подальшого розвитку та функціонування комунальної установи. 

Працюємо разом над розвитком системи соціального захисту населення регіону!