портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Міністерка у справах ветеранів передала центральній бібліотеці у Слов’янську книжки з «Книжкового Арсеналу»

Опубліковано 05 липня 2021 року, 18:00

Міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна вручила книжкові новинки з міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» Центральній бібліотеці ім. Михайла Петренка у місті Слов'янськ сьогодні, 5 липня.

Вона також виступила перед громадськістю та привітала мешканців Слов’янська з сьомою річницею звільнення міста від російської окупації.

«Я згадую перший день, як ми зайшли у приміщення вашого виконкому і в бібліотеку. У приміщенні виконкому були об’яви «Обережно, міни»… А коли я переступила поріг бібліотеки, то зрозуміла, чому ми змогли відновити суверенітет та територіальну цілісність більшості територій наших Донецької та Луганської областей. Тому, що тут є ви, тому що тут є правда, тому що тут є культура, є носії найважливішого - історичної правди», - сказала Юлія Лапутіна.

Міністерка зазначила, що завжди у бібліотеках плекалась національна свідомість. «Велика частина нашої боротьби – на інформаційному та духовному фронті. І бібліотекарі – це такі модератори інформаційних змін в суспільстві», - сказала вона.