портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Краматорськ відзначив сьому річницю визволення від окупантів патріотичною ходою

Опубліковано 05 липня 2021 року, 20:25

Традиційна патріотична хода пройшла у Краматорську на честь сьомої річниці визволення міста від російсько-терористичних військ. 

Військові, мешканці міста, урядовці, молодь та представники громадських організацій пройшли колоною від вулиці Паркової до площі Миру, де їх зустріли виступами творчих колективів.

З вітальним словом до учасників ходи звернувся голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко. 

"Сім років тому українська армія звільнила Краматорськ від ворога, тому для міста сьогодні велике свято.  У вас немає комендантської години, ви можете вільно подорожувати, навчатись у будь-яких вишах, ви маєте свободу. Я дякую українській армії за те, що Краматорськ, Слов'янськ та інші міста сьогодні - вільні та мирні", - сказав очільник області.

Учасників ходи зі святом також привітала міністерка у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

"Ми з вами пройшли великий семирічний шлях, і зараз Краматорськ -  це 7 років миру. Але це не тільки 7 років миру, це твердження про те, що Краматорськ  - це Україна назавжди. І це завдяки вам, завдяки співпраці армії та громади, яка активно допомагала військовим. Дякуємо українській армії за сім років миру", - наголосила міністерка.

На честь дня визволення північних міст Донеччини волонтери підійняли над головною площею Краматорська прапор України на метеозондах.