портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Міністерка закордонних справ Німеччини оглянула водопровідну насосну станцію «Сартанська» у Маріуполі

Опубліковано 09 лютого 2022 року, 07:54

Міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок разом із першою заступницею міністра закордонних справ України Еміне Джапаровою 8 лютого оглянули водопровідну насосну станцію «Сартанська» у Маріуполі, яку було реконструйовано за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Уряду Німеччини. 

Супроводжував високих гостей на об'єкті перший заступник голови Донецької облдержадміністрації  Ігор Мороз. 

Водопровідна насосна станція забезпечує холодною водою близько 40 тисяч населення, які проживають у центральній частині Кальміуського району міста Маріуполя, та близько 700 установ та організацій. Вода до водопровідної насосної станції «Сартанська» подається через фільтрувальні станції КП «Компанія «Вода Донбасу» Старокримська № 1, 2. Загальна вартість реалізації проєкту «Реконструкція водопровідної насосної станції «Сартанська»  в м. Маріуполь»  становила 18, 3 млн грн.

Під час поїздки на Донеччину Анналена Бербок  також ознайомилася з безпековою ситуацією у районі проведення ООС,  відвідала  прифронтове Широкине, що неподалік Маріуполя, зустрілася з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ та волонтерськими організаціями у Маріуполі.