портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Міністр Кабінету міністрів ознайомився з роботою КПВВ «Гнутове» та з процесом відновлення житла у прифронтовому Лебединському

Опубліковано 28 травня 2021 року, 14:24

Міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов разом із заступником голови Донецької облдержадміністрації Вадимом Філашкіним ознайомились з роботою контрольного пункту в’їзду-виїзду Гнутове.    

Міністр також вручив нагороди військовослужбовцям Донецького прикордонного загону.

Після відвідування КПВВ Олег Немчінов та Вадим Філашкін оглянули відновлені житлові будинки в с. Лебединське. Відновлення житла  проводиться силами особового складу  ДСНС. До робіт цього року залучено 150 працівників ДСНС  з різних областей України.  Будівельні матеріали було виділено з обласного матеріального резерву. 

Вадим Філашкін нагадав, що на Донеччині продовжує працювати комісія з питань виплати компенсацій за житло, зруйноване внаслідок збройної агресії РФ.  Протягом 2020-2021 років облдержадміністрацією проведено 12 засідань комісії з розгляду питань, пов’язаних з наданням грошової компенсації постраждалим, житлові будинки (квартири) яких зруйновано внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією Російської Федерації, за підсумками яких прийнято рішення надати грошову компенсацію за зруйноване житло 137 постраждалим особам, на загальну суму  35,3 млн грн.