портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Минулої доби окупанти обстріляли 14 населених пунктів Донеччини

Опубліковано 28 лютого 2023 року, 11:22

Протягом доби армія рф обстріляла міста Авдіївка, Бахмут, Костянтинівка, Часів Яр, Курахове, Святогірськ, Красногорівка, смт Велика Новосілка, Курахівка, Північне, села Вовченка, Нетайлове, Карлівка, Новий Комар, повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Ворог вдарив з авіації, ЗРК «С-300», РЗСВ «Град», артилерії, мінометів.

Знищено та пошкоджено 32 цивільних об’єкти – 20 житлових будинків, адмінбудівлю, будинок культури, магазин, торговельний комплекс, лінію електропередач, залізничну колію, автомобілі.

З авіації та артилерії рашисти обстріляли Бахмут, поцілили в 2 багатоповерхових будинки та торговельний комплекс, є поранені цивільні мешканці.

Ракету «С-300» ворог спрямував на Святогірськ, пошкоджено об’єкт соціальної інфраструктури, вбито та травмовано людей.

«Градами» російські війська накрили Новий Комар, руйнувань зазнали 3 приватні оселі. Інформації щодо жертв не надходило.

З реактивної артилерії окупанти гатили по Костянтинівці. Пошкоджено 11 приватних будинків, автомобілі, об’єкт критичної інфраструктури та магазин. Поранено місцевих жителів.

Внаслідок ворожих атак маємо загиблого та травмованого у селищі Курахівка, а також поранених у Нетайловому та Великій Новосілці.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.