портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Минулої доби повністю чи частково повернули електропостачання у 9 населених пунктів Донеччини, без світла залишаються 88

Опубліковано 08 вересня 2022 року, 12:42

За 7 вересня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі відновили електропостачання понад 4 тисяч родин у 9 населених пунктах на Донеччині, знеструмлених через обстріли. Ремонтні роботи з дозволу військових вдалося виконати у Покровському, Краматорському, Бахмутському та Волноваському районах.

Протягом доби спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково повернули електропостачання у 9 населених пунктів. 4 222 родини у Покровському, Бахмутському, Волноваському та Краматорському районах знову зі світлом.

Найбільшу кількість родин в результаті вчорашніх ремонтів вдалося підключити у Слов’янській та Мар’їнській громадах. 2,4 тисячі родин та понад 1 тисячу родин відповідно. Ще 702 родини у Волноваській громаді також знову зі світлом. Крім того енергетикам вдалося відремонтувати деякі пошкодження мереж у Торецькій та Великоновосілківській громаді.

Через постійні обстріли наразі без світла 88 населених пунктів. Найскладніші напрямки – Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський, Слов’янський.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі