портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Минулої доби ворог зосередив вогонь на 17 населених пунктах Донеччини

Опубліковано 25 лютого 2023 року, 12:34

Під прицілом рашистів опинились міста Авдіївка, Бахмут, Костянтинівка, Часів Яр, Курахове, Лиман, Красногорівка, Гірник, смт Велика Новосілка, Гостре, Дружба, села Богоявленка, Карлівка, Сєверне, Уманське, Тоненьке, Ласточкине, повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Окупанти вдарили із ЗРК «С-300», РСЗВ «Град», «Ураган», артилерії, мінометів.

Знищено та пошкоджено 23 цивільних об’єкти – 18 житлових будинків, дитячий садок, гараж, автобус, лінію електропередач, автомобіль.

Три ракети «С-300» рашисти спрямували на Краматорський район. Два снаряди розірвалися у Лимані, руйнувань зазнали 2 приватні оселі. За попередньою інформацією, люди не постраждали. Третя ракета вибухнула у Костянтинівці, пошкоджено 4 багатоквартирних будинки та заклад освіти, є поранений місцевий мешканець.

З «Градів» ворог накрив Авдіївку, Сєверне, Ласточкине, Тоненьке, з «Ураганів» - Богоявленку. В усіх випадках інформація щодо жертв та пошкоджень не надходила.

Внаслідок артилерійських обстрілів маємо травмованих у Бахмуті та Часовому Яру.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.