портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Міжнародні організації продовжують активно підтримувати ВПО з Донеччини

Опубліковано 31 грудня 2022 року, 09:39 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну міжнародна спільнота активно долучилася до надання гуманітарної допомоги населенню нашої країни. Особлива увага приділяється мешканцям тих територій, що постраждали від активних бойових дій та внутрішньо переміщеним особам.

Так структура Організації Об'єднаних Націй з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні протягом грудня надала засоби особистої гігієни для дітей та дорослих з числа внутрішньо переміщених осіб Донецької області (дитячі та дорослі підгузки, жіночі прокладки, пральний порошок, мило, туалетний папір).

Допомогу від ООН Жінки в Україні отримали близько 250 відвідувачів центрів гуманітарної підтримки для ВПО, створених Краматорською, Бахмутською, Волноваською райдержадміністраціями, благодійним фондом «Слов’янське серце» у Дніпрі та Полтаві.

Органи державної влади, місцевого самоврядування Донецької області намагаються зробити все, щоб підтримати жителів області - як тих, що залишаються поблизу активних бойових дій, так і тих, що вимушено залишили свої домівки. І у цьому процесі важко переоцінити гуманітарну допомогу, яку надають міжнародні громадські організації, у тому числі і ООН Жінки в Україні. Органи влади та жителі Донецької області щиро вдячні за руку допомоги, простягнуту у скрутний час від справжніх друзів нашої країни.

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації