портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільна група контролю за дотриманням карантинних вимог провела рейд у крамницях Білицького

Опубліковано 24 листопада 2021 року, 14:06

Перевірки дотримання протиепідемічних заходів та карантинних обмежень, які діють у «червоній» зоні,  провела у низці крамниць  Білицького Покровського району сьогодні, 24 листопада,   мобільна група у складі поліцейських, представників Держпродспоживслужби та структурних підрозділів Донецької ОДА.

Мобільна рейдова група перевіряє дотримання маскового режиму,  наявність необхідних засобів захисту у приміщеннях, розмежування площі відповідно до чинних вимог, кількість відвідувачів у торгових залах, наявність дезінфікуючих засобів тощо.

 Під час рейду була виявлена низка дрібних порушень, які магазини повинні виправити в найкоротший термін,  та виписані приписи-попередження.

Нагадаємо, у регіонах, які входять до «червоної» зони епідеміологічної небезпеки, діють найсуворіші карантинні обмеження. Там забороняється робота кафе, ресторанів, торговельно-розважальних центрів, непродовольчих магазинів, кінотеатрів, фітнес-центрів тощо. Обмеження не поширюються на заклади, в яких усі працівники та відвідувачі повністю щеплені від COVID-19.