портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільна група контролю за дотриманням протиепідемічних заходів щодо стримування COVID-19 провела перевірку у крамницях Соледару

Опубліковано 20 листопада 2021 року, 15:28

Мобільна група контролю за дотриманням протиепідемічних заходів щодо стримування COVID-19 сьогодні, 20 листопада, провела перевірку у крамницях Соледару, в яких раніше були виявлені порушення. 

До складу мобільної рейдової групи увійшли поліцейські, представники структурних підрозділів Донецької ОДА та Держпродспоживслужби.

Сьогодні  перевірка охопила два крамниці з одягом та дві - з будматеріалами. Відносно них раніше були складені приписи про усунення порушень протиепідемічних вимог суб’єктами господарювання.

Перевірка показала, що наразі всі вимоги виконані.  

Нагадаємо, у регіонах, які входять до «червоної» зони епідеміологічної небезпеки, діють найсуворіші карантинні обмеження. Там забороняється робота кафе, ресторанів, торговельно-розважальних центрів, непродовольчих магазинів, кінотеатрів, фітнес-центрів тощо. Обмеження не поширюються на заклади, в яких усі працівники та відвідувачі повністю щеплені від COVID-19.