портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільні послуги від служби зайнятості для жителів м. Білицьке

Опубліковано 28 травня 2024 року, 17:28 , Донецький обласний центр зайнятості

28 травня фахівці Добропільського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів міста Білицьке Добропільської міської територіальної громади.

Учасники отримали послуги та консультації з широкого спектра питань зайнятості. Фахівці надавали допомогу у пошуку вакансій, відповідних до кваліфікації та досвіду пошукачів роботи, складанні резюме та підготовці до співбесіди. Також інформували про доступні програми навчання, можливість отримати нову професію або підвищити кваліфікацію, роз'яснювали умови отримання ваучерів на навчання та мікрогрантів для започаткування власного бізнесу.

Крім цього місцевих жителів ознайомили з можливостями тимчасової зайнятості, зокрема участі у суспільно корисних роботах.

До роботи мобільного центру долучилися місцеві роботодавці: АТ "Жовтнева ЦЗФ", ПП "Брес "Надія", АОСББ "Авангард", КП "Білицький міський парк культури та відпочинку", КП "Палац спорту м. Білицьке" та місцеві підприємці. Присутні цікавилися активними програмами зайнятості, а також умовами отримання мікрогрантів на розширення бізнесу.

Під час виїзного заходу в.о. директора центру зайнятості Тетяна Яцура провела робочу зустріч з начальником відділу розвитку територій Добропільської міської ради Олександром Штунько. Були окреслені подальші шляхи взаємодії щодо підтримки та розвитку підприємництва і діючих роботодавців, організації суспільно корисних робіт та сприяння працевлаштуванню людей з інвалідністю в громаді.

Надання послуг та консультування шукачів роботи та роботодавців під час виїзних заходів мобільного центру сприяє вирішенню питань працевлаштування, підбору кадрів та розвитку підприємництва в громадах.