портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільний центр зайнятості на службі громадам: виїзд у Миколайпілля

Опубліковано 24 жовтня 2024 року, 15:30 , Донецький обласний центр зайнятості

24 жовтня жителі селища Миколайпілля мали унікальну можливість скористатися послугами служби зайнятості. Фахівці Дружківського міського центру зайнятості провели виїзний захід, під час якого мешканці громади отримали актуальну інформацію про можливості працевлаштування, навчання та розвитку власного бізнесу.

Основною темою зустрічі стало працевлаштування. Учасники цікавилися актуальними вакансіями, можливостями участі у суспільно корисних роботах. Фахівці центру зайнятості надали детальну інформацію про всі доступні послуги, а також ознайомили присутніх з корисними онлайн-ресурсами для пошуку роботи.

Крім цього, важливим аспектом зустрічі стало питання професійного розвитку. Селянам розповіли про можливості отримання нової професії або підвищення кваліфікації за рахунок держави. Особливу увагу було приділено програмам навчання за ваучером, які дозволяють отримати актуальні знання та навички, необхідні для успішного працевлаштування.

Для тих, хто мріє про власну справу, фахівці центру зайнятості розповіли про умови участі у державній програмі «Власна справа». Ця програма надає можливість отримати фінансову підтримку для створення та розвитку малого бізнесу.

Директорка Дружківського міського центру зайнятості Людмила Кравченко та головний спеціаліст відділу розвитку території Дружківської міської ради Максим Воробйов обговорили перспективи розвитку підприємництва в окрузі та можливості розширення напрямків суспільно корисних робіт. Він подякував за співпрацю та підкреслив, що такі виїзди роблять послуги державних установ більш доступними і додають селянам впевненості в майбутньому.