портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільний центр зайнятості наближає послуги до людей

Опубліковано 04 березня 2024 року, 15:47 , Донецький обласний центр зайнятості

Робота мобільного центру зайнятості в Донецькій області дозволяє надавати послуги жителям віддалених населених пунктів. 

Так, 4 березня фахівці Краматорського міського центру зайнятості провели виїзний захід для мешканців Ясногірського старостинського округу. 

Учасники отримали інформацію про наявні вакансії та були ознайомлені з порядком реєстрації в центрі зайнятості. Також мешканці селища дізналися про грантові програми, які допомагають започаткувати власну справу або розвивати вже існуючий бізнес. 

Присутні отримали інформацію про умови проходження професійної підготовки, підвищення кваліфікації та отримання ваучера на навчання. 

Начальник відділу рекрутингу Донецького обласного центру зайнятості Надія Жигайло та директор Краматорського міського центру зайнятості Інна Березюк обговорили зі старостою округу Миколою Гребенюк напрямки вирішення питань зайнятості місцевого населення, зокрема через організацію суспільно корисних робіт. 

Представниця обласного центру зайнятості розповіла підприємцям про програми підтримки бізнесу та створення робочих місць. 

Під час заходу дванадцять учасників отримали направлення на працевлаштування, тринадцять мешканців зацікавилися можливістю навчання за ваучером. 

Мобільний центр зайнятості продовжує свою роботу.