портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільний центр зайнятості: підтримка сільських громад Донеччини

Опубліковано 27 серпня 2024 року, 14:33 , Донецький обласний центр зайнятості

27 серпня мешканці села Криворіжжя Криворізької сільської територіальної громади отримали можливість скористатися послугами служби зайнятості, не виїжджаючи зі свого населеного пункту. 

Завдяки роботі мобільного офісу, вони отримали увесь спектр послуг, спрямованих на сприяння зайнятості населення, безпосередньо у громаді.

Кожен міг отримати кваліфіковані консультації з питань пошуку роботи, реєстрації в службі зайнятості та ознайомитися з інноваційними онлайн-сервісами. Особливу увагу було приділено інформації про умови участі у суспільно корисних роботах, що є актуальним питанням для багатьох громадян. В.о. директора Добропільського міського центру зайнятості Тетяна Яцура детально розповіла про напрямки таких робіт та умови оплати праці.

Представники місцевого бізнесу дізналися про активні програми зайнятості та грантову програму "Власна справа". Ці програми спрямовані на підтримку підприємництва та створення нових робочих місць.

Під час робочої зустрічі з керівництвом Криворізької сільської військової адміністрації були обговорені актуальні проблеми на місцевому ринку праці, розширення видів суспільно корисних робіт, питання стимулювання підприємництва в громаді тощо.

Під час заходу жителі громади дізналися про роботу єдиного інформаційного простору "Єдине вікно послуг". Цей онлайн-ресурс містить детальну інформацію про всі наявні програми підтримки для внутрішньо переміщених осіб, ветеранів та людей з інвалідністю.