портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільний центр зайнятості відвідує громади Донеччини

Опубліковано 18 січня 2024 року, 17:27

У Донецькій області триває виїзна кампанія мобільного центру зайнятості. Фахівці інформують мешканців віддалених громад про програми працевлаштування, навчання, розвитку підприємництва, а також про фінансову підтримку роботодавців. 

Так, 18 січня мобільний офіс служби зайнятості працював у смт Біленьке Краматорського району. За результатами заходу був здійснений підібір роботи та видані направлення 6 пошукачам. Один з учасників вже завтра приступає до роботи водієм до ТОВ «Метпромперспектива». Ще 7 громадян поповнять ряди «Армії відновлення». 

Також учасників зацікавили програми, завдяки яким можна пройти професійне навчання та отримати нову професію. Бажання навчатися виявили 13 громадян.

Двоє підприємців прийняли рішення про участь в програмі державної фінансової підтримки для розширення бізнесу. Ще двоє роботодавців готують документи для отримання компенсаційних виплат за працевлаштування ВПО та людей з інвалідністю. 

В рамках роботи виїзного офісу заступниця директора Донецького обласного центру зайнятості Наталя Адамова провела робочу зустріч із старостою округу Романом Матюніним. Вони обговорили низку питань стосовно забезпечення зайнятості мешканців громади та окреслили напрями співпраці щодо організації суспільно корисних робіт.

Мобільний центр продовжує свою роботу, спрямовану на максимальне залучення громадян до активних програм зайнятості.