портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільний додаток #Legal_ZrPlat доповнено новими функціями

Опубліковано 23 березня 2021 року, 08:53

Вже більше року у Донецькій області працює мобільний додаток «Legal ZrPlat», який сприяє виявленню фактів порушень законодавства про працю та протидіє незаконному обігу підакцизної продукції.

За цей час додаток завантажили більше тисячі користувачів, надійшло 197 скарг, з яких щодо порушення трудового законодавства – 192, щодо порушення законодавства у сфері підакцизних товарів – 5. За результатами проведеної роботи фахівцями Податкової Донеччини у минулому році офіційно працевлаштовані 84 працівника.

Враховуючи суспільний попит, цей додаток було доповнено новою вкладкою «Поскаржитись на невидачу чеків», що дозволить оперативно реагувати на випадки невидачі фіскального чеку. Як і з попередніми вкладками, тут можна викласти суть скарги, вказавши назву компанії і особисті дані, або поскаржитися анонімно. Але є і нова «фішка» – до скарги можна додати фото виявленого порушення.

Завантажити безкоштовний мобільний додаток «Legal ZrPlat» можна на телефон засобами Play Market (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.solidpack.legalzrplat) або App Store (https://apps.apple.com/us/app/legal-zrplat/id1490703512?ls=1). Всі отримані повідомлення будуть розглянуті з дотриманням вимог чинного законодавства та нормативних документів.

Податкова Донеччини акцентує увагу, що акцизний податок з роздрібної реалізації підакцизних товарів спрямовуються до місцевих бюджетів, тож, вимагаючи фіскальний чек при продажу такої продукції, свідомий покупець допомагає розвитку та добробуту своєї громади.

ГУ ДПС у Донецькій області