портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодь Донеччини провели Meet up "Молодь Донеччини під час війни"

Опубліковано 24 лютого 2023 року, 20:32 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Донецький обласний центр соціально-психологічної реабілітації разом з Молодіжною радою при Донецькій обласній державній адміністрації та Молодіжним центром Триста Вісімдесят Вольт провели Meet up "Молодь Донеччини під час війни".

Під час зустрічі поспілкувались з активною молоддю Донецької області, де кожен розповів в якому стані зараз знаходиться їх Молодіжна рада, куди релокувалася, де наразі перебувають члени Молради, з якими проблемами стикаються та хто які реалізовує нові проєкти і як продовжує свою діяльність.

Були підняті важливі питання, щодо  залученості членів та членкинь до роботи молодіжної ради й функціонування в умовах переміщення до іншої громади або країни. Вирішили провести локальні зустрічі з кожною молодіжною радою окремо, щоб детальніше обговорити локальні проблеми. 

Запланували і кроки на майбутнє. Молодь Донбасу завжди була активна, бойова та цілеспрямована! Тому всі, хто має бажання знову поринути в активне молодіжне життя і розвиток Донецького регіону, слідкуйте за сторінками Молодіжної ради при Донецькій ОДА. 

Разом ми зможемо все!

За матеріалами управління сім`і, молоді та заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації