портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодь Донеччини взяла участь у всеукраїнському патріотичному освітньому проекті «Хорунжий»

Опубліковано 03 липня 2019 року, 15:30 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Наприкінці червня молодь з міста Авдіївка взяла участь у Всеукраїнському патріотичному освітньому проекті «Хорунжий». Протягом 7 днів молодь знайомилась із історією України, розвивала командні навички, ставала організованими та вмотивованими.

Учасники мали активне дозвілля: сплав на байдарках, пейнтбол, спортивні ігри, практичне заняття з виживання в екстремальних умовах, казкотерапія, традиційні танці, тім-білдінг.

Також учасники мали можливість почути історичні лекції, гутірки з мандрівництва, сортування сміття, гібридної війни, дебати та орієнтування на місцевості. Атмосферні ватри проходили з піснями та цікавинками, які готували самі учасники.

Організаторами виступили: Національно-патріотичне виховання Міністерство молоді та спорту України, Управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА у співпраці з ГО «ВМР «Національний Альянс» та Центром національно-патріотичного виховання у м. Луцьк.