портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодь на Донеччині вшанувала пам'ять Героїв Крут

Опубліковано 28 січня 2022 року, 15:00 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Молодь та молодіжні центри Донецької області  28 січня взяли участь в інформаційно-просвітницькому заході «Бій під Крутами. Як це було». 

29 січня  вся Україна вшановує пам’ять Героїв битви під Крутами. Цей день став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. Крути – одна з трагічних і водночас легендарних сторінок в історії українських визвольних змагань 1917-1921 років.

Для молоді та керівників молодіжних центрів демонстрували відеоматеріали  «Меморіал – 2», «Пам’ятай про Крути» та презентували етапи історії подвигу українських юнаків під Крутами, що своєю кров’ю окропили землю в боротьбі за волю України. Ця героїчна й водночас трагічна подія знаменувала початок нової епохи національного пробудження українців, усвідомлення нашого права жити на власній землі та святого обов’язку — боронити її.

Захід організовано Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.