портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодь провела обласний захід з нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів

Опубліковано 26 листопада 2022 року, 15:15 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Серед молодіжних працівників було проведено обласний захід з нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів, який проводився за ініціативи та підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

Цього року ми вшановуватимемо жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни росії проти України. Через дев’ять десятиліть після Голодомору-геноциду проти українців знову застосовують геноцидні практики.

Трагічні події та злочини, які розгортаються на наших очах, з усією наочністю демонструють: жива пам’ять надзвичайно важлива; ті, хто чинить злочини проти людства, мають бути засуджені світовою спільнотою, а жертви – вшановані.

26 листопада молодіжні центри Донецької області  доєдналися до онлайн-засідання круглого столу «Голодомор 1932-1933 роки та сучасна Україна», присвячений роковинам Голодомору. Де було обговорено причини, перебіг і наслідки, розуміння причин голодомору як системних заходів злочинного тоталітарного режиму по знищенню українства.

До учасників з промовою звернулася Начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Лілія Іванівна Золкіна, яка зазначила важливість вшанування жертв голодомору та пошуку нових форм взаємодії з молоддю з урахуванням нерушимої національної пам’яті.

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

#Голодомор#Пам’ятаємоЄднаємосяПереможемо #ДОДМЦ