портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодіжна рада Покровська обговорила плани на майбутнє у Дніпрі

Опубліковано 04 жовтня 2024 року, 17:39

Фото - Покровська МВА

Молодіжна рада Покровської громади зібралась у Дніпрі, щоб обговорити проектну діяльність, участь представників молодіжки у різних заходах та плани майбутньої діяльності. Участь у засіданні взяли заступник начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова, начальник управління сім'ї, молоді та спорту Віталій Щербинка та його заступник Яна Штурхецька.

Молодь долучилася як офлайн, так і через відео зв'язок. Про це повідомляє Покровська військова адміністрація.

За словами керівника молодіжної ради Олександра Нестеренка, усі члени молодіжки виїхали з Покровської громади. 40% від кількісного складу нині оселилась на Дніпропетровщині, 20% - на Львівщині, 19% - у Києві та області, решта - в інших регіонах.

Під час засідання говорили про проектну діяльність молодіжної ради. Серед пріоритетних напрямків – робота з молоддю з числа переселенців з Покровська до Дніпра, надання психологічної допомоги та кар'єрної консультації для молоді Покровська ,робота з молодіжними працівниками з надання психологічних навичок, участь у комунікаційний кампанії з підтримки освіти та молоді в Україні та отримання грантів від ЕС.

Говорили також про співпрацю з ГО «МАРТІН-КЛУБ» з питань релокації молодіжної ради та пошуку приміщення для створення молодіжного центру для евакуйованих покровчан. Відкриття молодіжного центру планується у Дніпрі.