портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодіжні центри Донеччини провели різноманітні заходи з нагоди Дня Соборності України

Опубліковано 23 січня 2022 року, 14:10 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Молодіжні центри Донецької області долучилися до святкування Дня Соборності України. 

Це свято щорічно відзначається 22 січня, у день проголошення в 1919 році Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

У всіх молодіжних центрах області пройшли різноманітні заходи з нагоди відзначення Дня Соборності України. 

Так у курахівському молодіжному центрі «380 вольт» Курахівської ТГ, максимільянівському «Мексика» Мар’їнської ВЦА пройшли кінопокази, де молодь переглянула фільм «Злука».

Були проведені історичні години та інформаційно-розважальні заходи у світлодарському «Імпульс», миронівському «Вітер змін» Світлодарської ВЦА, новомихайлівському «Крок до мрії», єлизаветінському «YelizavetCity» Мар’їнської ВЦА, верхньоторецькому «Відродження» Очеретинської ВЦА.

У слов’янському «Happy-Hub» відвідувачі зняли привітання до Дня Соборності для мешканців громади.

У алексіїво-дружківському «Greenwich» Дружківської ТГ, удачненському «Веселка/RainboW» Удачненської ТГ, дачненському «Лідер-хаб» Курахівської ТГ пройшли флешмоби та «живі ланцюги».

«#Я люблю Україну» - під таким лозунгом проходили майстеркласи для молоді, виставка дитячих малюнків і творчих робіт, змагання з більярду та настільного тенісу до Дня Соборності України у молодіжних центрах с.Старомиколаївка, с.Довга Балка  Іллінівської ТГ, с.Новомихайлівки Мар’їнської ВЦА, с.Новополтавка Олександрівської ТГ, смт.Миколаївка Новогродівської ТГ.

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр провів обласний інтерактивно-просвітницький захід до дня Соборності України у якому взяли участь 12 молодіжних центрів та 1 молодіжна рада.