портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодіжні ради Донеччини продовжують роботу в громадах та допомагають захисникам

Опубліковано 03 травня 2024 року, 14:45 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання поспілкувались із молодіжними радами Покровська та Мирнограда.

Члени молодіжної ради при Мирноградській міській раді представили проєкти, спрямовані на покращення матеріально-технічної бази молодіжного медіа-центру «МЕД», розвиток волонтерської діяльності молоді, спрямованої на підтримку ЗСУ. Обговорили можливості впровадження проєкту для покращення благоустрою міста. Молодь представила концепції заходів, які заплановано провести у громаді найближчим часом.

На черговому засіданні молодіжної ради при Покровській міській раді говорили про результати благодійного аукціону «Щасливий квиток», у ході якого хлопці та дівчата зібрали 50 тисяч гривень на квадрокоптер для бійців.

109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України та передали генератори для воїнів, що боронять нашу державу на Донецькому, Запорізькому та Харківському напрямках. Визначили необхідність залучення молоді до навчальних програм та тренінгів з написання проєктів. Запланували проведення заходів, зокрема з нагоди відзначення Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Дня вишиванки, екологічної акції щодо прибирання улюблених місць відпочинку мешканців міста. Також представниками молодіжної ради було анонсовано проведення марафону в пам'ять загиблого воїна ЗСУ Владислава Горбунова.