портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодіжні ради Новодонецької та Олександрівської громад презентували свою роботу

Опубліковано 25 травня 2024 року, 12:00 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна зустрілася з молодіжними радами Новодонецької та Олександрівської громад. 

Молодь презентувала свої власні проєкти та ідеї, спрямовані на розвиток громад та регіону. Було обговорено наявні програми та проєкти, спрямовані на підтримку молодіжних ініціатив. Особливу увагу було приділено ролі молоді у збереженні історичної пам'яті та національної ідентичності. Обговорювалися шляхи залучення молоді до участі в патріотичних заходах та проєктах.

Важливо зазначити, що зустріч стала можливою завдяки активній позиції молодіжних рад Олександрівської та Новодонецької громад. Їхня ініціативність та небайдужість до долі своїх громад є запорукою позитивних змін.

Зустрічі стали свідченням плідної співпраці влади та молоді, спрямованої на розвиток регіону та його молодіжного потенціалу.