портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодіжний захід у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса організували у співпраці з ДОДМЦ

Опубліковано 17 червня 2023 року, 14:41 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

В Донецькому національному університеті імені Василя Стуса відбувся молодіжний захід 'DonNU ретрит Day', який мав на меті познайомити майбутніх випускників і випускниць з різноманіттям спеціальностей університету і загальною університетською атмосферою. На дійство прийшли більше 80 школярів і школярок віком від 14 до 16 років, які представляли Вінниччину та ВПО. 

Під час заходу учасники і учасниці взяли участь у квесті. При проходженні квесту, команди побували на хімічному шоу, малювали на воді, ознайомилися із роботою криміналіста, попрактикувалися у розшифровці закодованих повідомлень, проявили обізнаність в українській мові та літературі, дослідили роботу світлового обладнання, бавилися із комахами та тваринками і просто цікаво проводили час. 

Захід організовано Донецьким національним університетом імені Василя Cтуса разом у співпраці з Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром. 

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання