портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фахівці Маріупольського міського центру зайнятості знаходять роботу маріупольцям-переселенцям

Опубліковано 24 червня 2022 року, 11:19 , Донецький обласний центр зайнятості

Фахівці Маріупольського міського центру зайнятості продовжують знаходити роботу мешканцям рідного міста, які були вимушені залишити свої домівки і переїхати до інших регіонів країни.

Знайомтеся – колишня безробітна Марія Тригубенко, яка залишила Маріуполь через бойові дії і зараз мешкає у Київі. За допомогою у пошуках роботи дівчина звернулась до фахівців служби зайнятості наприкінці 2021 року.

Раніше Марія працювала у ТОВ «Донецькі енергетичні послуги» на посаді фахівця відділу по роботі з договорами. З огляду на освіту та досвід за професіями інженера з проектно-кошторисної роботи, економіста та інженера-електрика в енергетичній сфері, з-поміж запропонованих вакансій Марія зупинила свій вибір на посаді економіста в ТОВ «Євро-реконструкція».

Маючи велике бажання працювати та забезпечувати себе матеріально на новому місці, дівчина вдало пройшла співбесіду з роботодавцем. З середини червня 2022 року Марія успішно працює на новому місці.

«Я вважала, що в іншій місцевості у воєнний час складно буде знайти роботу. Проте дійсно задоволена, що звернулася за допомогою у працевлаштуванні до служби зайнятості. Незважаючи на складний для нас усіх час її фахівці допомогли знайти бажану роботу за фахом. Тепер в мене є робота і сподівання на краще майбутнє», - поділилася думками Марія.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://qrfy.mobi/p/IBxJj8X.

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/3tay5Se.

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT.