портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Можливості служби зайнятості для успішного працевлаштування та самореалізації людей з інвалідністю

Опубліковано 15 березня 2024 року, 09:09 , Донецький обласний центр зайнятості

Служба зайнятості активно допомагає людям з інвалідністю знайти роботу та адаптуватися до сучасних умов ринку праці. Спеціалісти Донецької обласної служби зайнятості надають їм індивідуальні профінформаційні і профконсультаційні послуги, консультації та психологічну підтримку, залучають до різноманітних заходів.

Так, днями у Слов'янському міському центрі зайнятості пройшов інформаційний семінар для людей з інвалідністю, які шукають роботу.  Під час заходу учасники ознайомились з сучасними можливостями та послугами служби зайнятості, які сприяють працевлаштуванню. Також вони дізнались про програму «Власна справа», що допомагає розпочати власний бізнес, отримали інформацію про можливість безкоштовно здобути нову професію або підвищити кваліфікацію у закладах ПТО ДСЗ та програму ваучерів.

Окрім цього, присутні навчилися користуватися електронними сервісами служби зайнятості, які надають цілодобовий доступ до послуг та можливість спілкуватися з фахівцями дистанційно. А також отримали допомогу у складанні резюме для відправки потенційним роботодавцям.

Фахівці центру зайнятості поінформували учасників про активні програми, які посилюють зацікавленість роботодавців у працевлаштуванні людей з інвалідністю.

Докладно про послуги служби зайнятості можна дізнатись на сайті Державного центру зайнятості за посиланням: https://t1p.de/67hiq

Для отримання відповідей на запитання та консультацій телефонуйте до call-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно за номером: 0-800-33-61-67.