портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Музично-поетична вітальня «Співуче слово рідної землі» зустріла поціновувачів поезії

Опубліковано 21 березня 2023 року, 20:10 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

21 березня 2023 року у Бахмутському фаховому коледжі культури і мистецтв ім. І. Карабиця, який зараз функціонує у м. Кам’янець-Подільський, була відкрита музично-поетична вітальня «Співуче слово рідної землі» з нагоди Всесвітнього дня поезії.

Концертна програма, підготовлена студентами та викладачами коледжу, складалася із творів Т. Шевченка, Л. Українки, І. Франка, Ю. Рибчинського, Ф. Пантова, Л. Костенко тощо. Поетичні твори, виконані у супроводі бандури, гітари, тромбону, труби та саксофона, справили на глядачів неабиякі враження. А виконання студентом коледжу Максимом Мамоновим власного твору «Вітер в саду» не залишило байдужим нікого із присутніх.

Гостями вітальні стали здобувачі освіти, викладачі Кам’янець-Подільського коледжу культури і мистецтв, які по завершенні заходу змогли поспілкуватися із однолітками та колегами, а на згадку про відвідання вітальні подарували поетичний альманах «Літературна Хмельниччина XX cтоліття» та збірку Н. Латюк «Босоніж по стерні».

Свято поезії залишило у всіх присутніх піднесений настрій та незабутні враження, адже «Поезія - це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі»

За інформацією управління культури і туризму облдержадміністрації