портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На базі комунальної установи «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації» відбулась толока

Опубліковано 26 березня 2024 року, 11:03 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

На вихідних працівники та клієнти комунального закладу Обласний центр соціально-психологічної реабілітації Донецької області провели весняну толоку під час якої займалися благоустроєм прибудинкової території центру. Ретельне весняне прибирання після зими є традицією для багатьох комунальних закладів та установ. Хлопці та дівчата прибирали листя, гілки, пожухлу траву та сміття. Навели порядок у дровнику та полагодили навіс для сіна.

Минулого року на прибудинковій території центру силами клієнтів збудували зону відпочинку і тепер працівники закладу мають можливість проводить заняття з арт – терапії, тренінги, лекції на свіжому повітрі.

Через активні бойові дії, що ведуться на території області Обласний центр соціально-психологічної реабілітації змушений був релокуватись з м. Святогірськ до с. Осітна Черкаської області.

Центр надає послуги психологічної реабілітації клієнтам з наркозалежністю, проводить адаптацію та інтеграцію такої молоді у суспільство. Заклад розрахований на стаціонарне перебування 13 осіб із забезпеченням харчування. Повний курс реабілітації становить 1 рік. На базі центру проходять заняття з психологом, фахівцем із соціальної роботи, проводяться заняття у різноманітних гуртках (кулінарний, по ремонту взуття, літературний гурток та клуб любителів шахів), проходяться масові заходи до визначних дат, спортивні змагання, туристичні походи та відвідування мальовничих місць Черкащини.

«Обласний центр соціально-психологічної реабілітації» Донецької області розташований за адресою: с. Осітна, вул. Першотравнева, буд 80, Черкаської області.