портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На базі освітнього хабу «Донеччина» у Києві розпочала роботу освітня локація Лиманської ТГ

Опубліковано 29 березня 2023 року, 14:32 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

28 березня на базі освітнього хабу «Донеччина» в місті Київ розпочала роботу освітня локація Лиманської ТГ. Вона працюватиме з метою вирішення питання соціалізації учнівства в умовах воєнного стану.

З початку повномасштабного вторгнення 104 здобувачі освіти та 22 педагогічних працівники Лиманщини знайшли прихисток у столиці нашої країни. Ситуація, у якій опинилася освіта сьогодні, поставила перед школою завдання на «перезавантаження», адаптацію до реалій сьогодення. Тож педагоги Лиманської ТГ ознайомилися із Центрами освітнього хабу «Донеччина», де здобувачі освіти та вчителі, внутрішньо переміщені із Донецької області, можуть отримати освітні послуги від кваліфікованих фахівців.

Протягом зустрічі обговорювалися питання організації роботи освітньої локації. Відбулося попереднє планування заходів щодо надання освітніх послуг здобувачам освіти Лиманської ТГ, обговорення заходів, які  проводитимуться педагогами Лиманщини під час роботи освітньої локації. Велику увагу приділили інтеграції предметів у процесі надання освітніх послуг за запитами батьків здобувачів освіти. Також учасники долучилися до психологічного мінітренінгу «Освітня родина», який проходив під гаслом «Працюємо злагоджено заради нашого майбутнього – наших дітей! Наближаємо Перемогу разом!».

Відкриття локації відбулося за організаційної підтримки фахівців Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації