портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На будівництві навчального корпусу коледжу ім. С.Бубки завершують оздоблювати фасад

Опубліковано 02 листопада 2021 року, 16:30 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Відновлення повноцінної діяльності комунального закладу «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С.Бубки» триває у місті Бахмут.  

Одним із іміджевих проєктів щодо оновлення інфраструктури є будівництво по вулиці Благовіщенській навчального корпусу на 400 учнів і студентів, що відбувається за кошти Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету.

Хід виконання графіку робіт 2 листопада проінспектували заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Вони обговорили з представниками підрядної організації поточні проблемні питання, які потрібно вирішити до кінця 2021 року.

Спорудження навчального корпусу на 400 місць, що ведеться з травня 2020-го, передбачає появу нових класів для навчання, спортивних залів, майданчиків, легкоатлетичного ядра. Станом на сьогодні в рамках зведення будівлі завершується утеплення та оздоблення фасаду – залишається провести роботи на одній стіні спортивної частини корпусу. Також у цій частині, яка має два поверхи над цокольним, наразі монтують стінові сендвіч-панелі верхнього ярусу, що межує з покрівлею. При цьому в чотириповерховій конструкції навчальної частини корпусу, що вже має металочерепицю на даху та оздоблений фасад, повним ходом йдуть внутрішні роботи – заливка підлоги, штукатурка стін, електромонтажні роботи, а також щодо мереж водо- і теплопостачання.

На території стадіону «Авангард», що поруч, виконано вертикальне планування земляних мас для подальшого облаштування метального поля, бігових доріжок, секторів для стрибків, трибун для глядачів. До кінця поточного року планується зробити повний конструктив метального поля, де атлети підвищуватимуть свою майстерність зі штовхання ядра, метання диска та молота, а також виконати роботи до рівня асфальту на бігових доріжках.

Доповнити навчально-спортивний комплекс коледжу ім. С.Бубки має п’ятиповерховий гуртожиток, який раніше був на балансі Бахмутського педагогічного училища. Від нього вже зроблено надземний перехід до навчального корпусу коледжу. Гуртожиток включатиме 206 місць для проживання учнів та студентів, а також їдальню. Наразі за кошти обласного бюджету тут виконано всі демонтажні роботи, ведеться заміна пошкоджених плит перекриття, розпочато облаштування нової покрівлі, що матиме металочерепицю.

Інші новини за темою