портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На деокупованих територіях продовжується робота з прийому громадян

Опубліковано 13 жовтня 2022 року, 20:45 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Облдержадміністрацією продовжується робота з підтримки населення на деокупованих територіях.

Так, 13 жовтня мешканці села Яцьківка Лиманської територіальної громади звернулися на прийом громадян, який організовано облдержадміністрацією за участю представників Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Донецького обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат, управління соціального захисту населення Лиманської міської ради та Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

Для багатьох громадян, які звернулися, болючим питанням було відновлення пошкоджених внаслідок російської агресії будинків, а також забезпечення їх житлом. Окрім цього, порушувалися питання щодо забезпечення ліками, матеріальною та натуральною допомогою, питання пенсійного забезпечення, відновлення документів тощо.

У зв’язку із наближенням холодів, зруйнованими та пошкодженими будинками, кожному мешканцю села Яцьківка, хто звернувся на прийом, була запропонована евакуація до більш безпечних регіонів країни, зокрема до Кіровоградської області, надано вичерпну інформацію щодо умов евакуації та розміщення в приймаючій області, в тому числі і для маломобільних громадян.

За матеріалами Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації