портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині буде відновлено міжміське транспортне сполучення

Опубліковано 26 травня 2020 року, 16:09 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Обласна територіальна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла постанову щодо відновлення внутрішньообласного регулярного та нерегулярного транспортного сполучення, а також відновлення роботи муніципального транспорту у містах Донецької області. Про це під час щоденного брифінгу з питань запобігання розповсюдженню коронавірусу та території Донецької області повідомив директор департаменту розвитку базових галузей промисловості Артем Литвинов. 

«Місцеві комісії у містах, районах та об’єднаних територіальних громадах мають розглянути постанови щодо відновлення транспортного сполучення. Обласною державною адміністрацією розроблені вимоги щодо роботи перевізників, і міжміське сполучення почне працювати вже сьогодні. Зокрема, у касах автовокзалів вже почався продаж квитків на міжміські рейси. Проте, про відновлення міжобласного сполучення, у тому числі залізничного, поки що говорити зарано. Це має статись на наступному етапі послаблення карантину, який ми очікуємо 1 липня», - заявив він.

Також Артем Литвинов зазначив, що за дотриманням вимог карантину та санітарних норм у транспорті області слідкуватимуть працівники Національної поліції та Укртрансбезпеки.