портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині додалося ще 263 випадки COVID-19

Опубліковано 07 жовтня 2020 року, 08:41

Коронавірусну хворобу виявили у 263 мешканців Донецької  області, зокрема у 15 дітей, за вівторок, 6 жовтня. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Вісімдесят три випадки COVID-19 виявлено у Маріуполі;  35 - у Мирнограді; 33 - у Краматорську; 29 - у Бахмуті; 19 - у Мар’їнському районі; 14 - у Великоновосілківському районі; 13 - у Дружківці; 9 - у Селидовому; 8 - у Торецьку; 6 - у Костянтинівці; 4 - у Лиманській ОТГ; 3 - у Вугледарі; по 1 - у Покровську, Добропіллі, Соледарській ОТГ, Нікольському, Покровському, Волноваському та Ясинуватському районах.

«Через значне зростання кількості нових хворих значно ускладнюється первинна і вторинна статистична обробка інформації, тож у зведеннях можливі затримки. Зрештою буде врахований кожен хворий, але на це може знадобитися трохи більше часу», -  написав очільник області.

Він нагадав, що єдиний спосіб протистояти пандемії – дотримуватися карантинних обмежень та протиепідемічних рекомендацій МОЗ. «Уникайте масових скупчень людей, носіть та регулярно змінюйте маски, ретельно мийте руки з милом. Бережіть себе та своїх близьких!», - закликав Павло Кириленко.