портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині гігієнічні набори отримають діти та батьки із багатодітних родин, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, їхні опікуни та усиновлювачі

Опубліковано 01 грудня 2022 року, 20:40 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

На сьогодні продовжується обов’язкова евакуація населення з Донецької області у більш безпечні регіони України. Спільними зусиллями евакуйовано близько 3,6 тис. багатодітних сімей та 14,5 тис. дітей з багатодітних сімей. Проте, значна кількість населення відмовляється від евакуації та повертається на територію області з різних об’єктивних причин. У Донецькій області на зимовий період залишаються близько 1,7 тис. багатодітних сімей у яких виховується 6 тис. дітей та 1 109 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, їхніх опікунів та усиновлювачів, констатують в управлінні сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

"Небайдужі організації, фонди, волонтери, громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. У перші тижні після повномасштабного вторгнення російської армії в Україну, компанії «Метінвест» та «ДТЕК» створили та фінансують Гуманітарний штаб «Рятуємо життя». Цей проєкт реалізується за підтримки Офісу Президента України у координації з Фондом Ріната Ахметова та міськими адміністраціями, - зазначається у повідомленні управління. - Штабом заплановано передачу 11 647 гігієнічних наборів для дітей та батьків із багатодітних родин, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, їхніх опікунів та усиновлювачів, які на цей час перебувають на території Донеччини. На сьогодні усю кількість наборів уже отримано та розпочато роботу щодо видачі гігієнічних наборів. За оперативною інформацією 630 дітей та 305 батьків із 184 багатодітних сімей отримали гігієнічні набори". 

Також повідомляється, що для отримання гігієнічних наборів для багатодітних сімей та дітей з багатодітних сімей можна звернутися до місцевих управлінь у справах сім’ї та молоді.

За матеріалами управлінні сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації