портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині ліквідовано порив на ділянці магістрального водоводу, через який низка міст залишилася без води

Опубліковано 06 липня 2020 року, 07:59

Ліквідовано порив на ділянці магістрального водоводу діаметром 1400 мм між другим і третім підйомами Другого донецького водогону, через який низка міст Донецької області залишилася без води. Про це голова Донецької облдержадміністрації,  керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Через аварію Дружківка, Костянтинівка і частково Торецьк залишилися без водопостачання, була скорочена подача на Слов'янськ і Краматорськ.

Ремонтні бригади о 5:00 завершили зварювальні роботи пошкодженої ділянки водогону та почалося її заповнення. Цей процес триватиме близько 6 годин.

«Плюс ще потрібен час на заповнення водогонів від насосної станції 3 підйому до станції 4 підйому, підбір рівня на 4 підйомі та заповнення мереж після нього. Тобто у найвіддаленішій точці - Костянтинівці - вода у місці підключення з'явиться сьогодні ввечорі, а у будинках та квартирах - вночі. Жителі Слов'янська, Краматорська, Торецька та Дружківки у повному обсязі отримають воду раніше», -  написав очільник області.