портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині молоді допомагали працевлаштуватись

Опубліковано 15 червня 2021 року, 08:33 , Донецький обласний центр зайнятості

Загальнообласна декада для випускників професійно-технічних навчальних закладів та безробітної молоді під назвою «Знайдемо роботу разом!» відбулася на Донеччині.

У декаді взяли участь 2 200 молодих людей та більш ніж 200 роботодавців. Заходи були проведені задля сприяння вирішенню одного з головних питань для молоді – працевлаштування.

«Сприяння працевлаштуванню молоді залишається пріоритетом в роботі служби зайнятості. Саме такі заходи допомагають наочно відпрацювати навички самопрезентації, знайти роботу з гідними умовами праці та заробітною платою», - говорить директор Донецького обласного центру зайнятості Валентина Рибалко.

Захід був організований спільно з молодіжними центрами, які працюють по всій Донецькій області в рамках програми «Гідна країна для гідних людей!». В кожному місті та районі представники роботодавців регіону познайомили випускників професійно-технічних навчальних закладів та молодь Донеччини з діяльністю своїх підприємств, особисто провели співбесіди, надали інформацію про актуальні та перспективні вакансії, умови праці, соціальні гарантії. За попередніми результатами майже 200 хлопців та дівчат отримали направлення на працевлаштування.

Учасники та гості мали змогу удосконалити навички самопрезентації, оцінити власні можливості та активізувати зусилля щодо ефективного пошуку роботи. Фахівці центрів зайнятості за допомогою планшетів знайомили усіх присутніх з послугами та онлайн сервісами служби зайнятості Донеччини. Також для учасників та відвідувачів працювали фотозони, а святкового настрою додавали різні творчі колективи регіону.